FÅ RESULTATER MED ONLINE PT

– Er du lei av resultatløs trening, eller utallige slankekurer? Har du bestemt deg for å gjøre en innsats?

Online PT, slik at Du kan få hjelp til både trening og kosthold, der du bor.

Lars-Jørgen Sælø har mange års erfaring som livsstilscoach, trener og aktiv utøver. Jørgen er internasjonalt sertifisert personlig trener og kostholdsveileder, med over 4000 veiledninger av mennesker med alle typer behov og treningsbakgrunn, har Jørgen opparbeidet seg bred erfaring innen mange ulike idretter. Jørgen brenner for å hjelpe andre mennesker, til å nå sine mål, og er selvstendig eier og driver av treningssenteret HT-Club i Holmestrand.

Jørgen jobber daglig med livsstilsendring av voksne og ungdom. Jørgen er genuint opptatt av den generelle folkehelsen, og ønsker å bidra til at alle mennesker, uavhengig av mål og ambisjoner, kan holde seg aktive og opprettholde en sunn livsstil. Jørgen gjør trening og kosthold enkelt. Glem komplisert programmer og avanserte dietter: “there’s a jungle out there!”

Online PT kan tilby:

 • Livsstilsendring, ref HT-Club Concept, med formål om vektreduksjon basert på kunnskap om kosthold og trening.
 • Prestasjonsrettet trening, innen kondisjon og styrke.
 • Forebyggende og rehabiliterende trening.

  Online PT tar utgangspunkt i informasjon som du oppgir om deg selv, dine mål, erfaringer og forutsetninger, som du fyller ut på tilsendt skjema. Ut i fra opplysninger lager Jørgen et individuelt tilpasset treningsprogram til deg, samt gir deg opplæring og veiledning rundt kosthold på e-post.

  Du rapporterer ukentlig til Jørgen, ved å sende inn et utfylt skjema på e-post med henhold til vekt, mål, kostholdsskjema og treningsdagbok. Vi gir deg tilbakemeldinger på e-post, med eventuelle korrigeringer.

  Du trenger ikke å ha tidligere erfaring med hverken trening eller kosthold, for å få utbytte av dette, da Jørgen vil tilpasse/veilede deg ut ifra ditt individuelle utgangspunkt.

  Pris på kostholdsveiledning, treningsprogram og 4 ukers oppfølging via e-post er kr 2500,-. Vi sender over skjemaer, og starter opp så fort beløpet er innbetalt.

  Ønsker du direkte videre oppfølging fra Jørgen, utover disse fire ukene, koster det forskuddsvis 1000,- pr. mnd.