Wellness key

HT-Club benytter Wellness system. Alle medlemmer har hver sin «nøkkel», som er programmert og inneholder deres personlige treningsprogram. Nøkkelen kan også brukes som en treningsdagbok i tillegg til at den inneholder en styrt progresjon i treningsprogrammet ditt.

Når du kommer på trening, laster du bare opp dagens treningsprogram på nøkkelen, via en «administrator» på senteret. Så er det bare å sette nøkkelen i mølla, og den starter automatisk opp DITT oppvarmingsprogram. Da øvelsen er ferdig, lagres alle data på nøkkelen, uten at du trenger å gjøre noe som helst. Så er det bare å gå til neste øvelse, sette nøkkelen i apparatet, og den vil gi deg informasjon om hvor mange kilo du skal legge på, hvor mange repetisjoner og sett. Du trenger rett og slett ikke huske dette selv, og heller ikke når du eventuelt skal ØKE i programmet. Dette er det vanskeligste for mange, nemlig å huske når man skal øke i treningsprogrammet, og på hvilken måte dette skal gjøres. Dette ligger programmert i nøkkelen, og du kan bare følge «treningsinstruksene».

Når du har gjennomført hele programmet, setter du nøkkelen i administratoren, og henter ut all treningsinformasjon for dagens trening. Du vil da kunne gå inn å se på resultatene. Hvor mange kilo har du løftet, hvor langt har du løpt eller syklet osv. I tillegg kan du gå inn å se på tidligere resultater og sammenligne for å kunne måle og se din fremgang.

Nøkkelen gir deg tilbakemeldinger på din utvikling, og den gir din treningsveileder det beste utgangspunktet for å hele tiden følge med på din utvikling, samt gjøre nødvendige endringer i ditt program slik at du oppnår progresjon.

Nøkkelen inneholder også et kommunikasjonsprogram som gjør at du hele tiden kan kommunisere med din treningsveileder. Dersom det skulle være noen spørsmål angående øvelser, progresjon, eventuelle vondter og skader, er det bare å sende en melding. Neste gang du kommer på trening, kan du lese svaret fra veilederen eller ditt treningsprogram er ferdig justert og programmert. På samme måte kan du også holde kontakt med andre

Nøkkelen fungerer ikke bare i forbindelse med treningsøvelsene, men også som en adgangskontroll for å få tilgang til senterets flere funksjoner som bl.a. garderobeskap, påfylling av GRATIS drikke i flaskene under treningsøkten osv.

Velkommen til HT-Club og velkommen til Wellness system!